Tavara kierrätykseen suoraan kotiovelta, vinkkaa Teemu Mikkonen Fetch My StuffKassaennustaja tavoitti kirkkaana torstaiaamuna Vantaalta inspiroivan ja innostavan Teemu Mikkosen, Enexuksen toimitusjohtajan. Teemu on rakentanut tiimiä ja valmistautunut ainutlaatuisen Enexuksen Fetch My Stuff -kuljetuspalvelun kasvuloikkaa varten.


“Avaamme lähikoina Fetch My Stuff -palvelun, jolloin kuluttaja voi tilata tavaroille kuljetuksen kierrätykseen helposti ja nopeasti suoraan kotiovelta.” Teemu kertoo "Käytännössä laajennamme kahdensuuntaisia kuljetuksia nykyisistä luotettavista last mile -kuljetuksista aloittaville ja suuremmille verkkokaupoille."


Käytännössä kuluttaja voi tilata Fetch My Stuff -palveluportaalista kuljetuspalvelun, joka huolehtii esimerkiksi pullot, paristot, vanhat tietokoneet ja vaatteet kierrätykseen suoraan kotiovelta. Palvelu keskittyy suurten kaupunkien 2 - 50 km kuljetuksiin.


Fetch My Stuff optimoi reitin ja kierrättää tavaran

“Tulevaisuudessa kotitalouksien kierrätyksiin erikoistunut palvelu laajenee vertaiskauppaan, jolloin Anna Sipoosta voi tilata Fetch My Stuff -palveluportaalista kuljetuksen, kun hän myy vanhan sohvan, golfbäckin tai lastenvaunut Mikolle Espooseen.” Teemu kertoo “Tarve tuli asiakkailtamme, ketä kuuntelemme tarkalla korvalla.”


Logistiikkaan erikoistuneet yrittäjät Tuomo Pirhonen ja Petter Erikson perustivat Enexuksen vuonna 2015, koska markkinoilta puuttui ylivoimainen ja tehokas last mile -palvelu ruoan verkkokauppaan.


“Fetch My Stuff missio on edistää kiertotaloutta ja materiaalitehokkuutta.” Teemu kertoo. “Paitsi että hyödynnämme reittisuunnittelun optimoinnissa omaa, ylivoimaista teknologiaa olemme rakentamassa ekosysteemin, joka yhdistää verkkokaupat, kivijalkakaupat, toiset kuluttajat sekä kierrätyskeskukset. Lopputuloksena materian kierrättäminen kuluttajalle on helppoa, vähähiilistä ja tehokasta.”

Kasvu syö euroja ja ennustan rahavirtaa automaattisesti


“Kasvuyrityksen toimitusjohtajana tärkeimmät talouden mittarit ovat myynti, kannattavuus ja kassa. Kasvu syö euroja ja meillä on pieni tiimi ja kädet täynnä tekemistä, joten säästän aikaa riskraten ylivoimaisella rahavirran ennusteella. Saan varmuuden rahavirrasta yhdellä silmäyksellä ja voin todella helposti porautua poikkeamiin.” Teemu kertoo


“Meillä Suomessa on käynnissä voimakas yrittäjyyden evoluutio. Suomi on loistava maa yrittäjille ja exittien kautta tänne on syntymässä sarjayrittäjien sukupolvi, jolla on kokemusta globaalin ja skaalautuvan liiketoiminnan rakentamisesta. Sitä kautta koko Suomi saa uuden vaihteen päälle.”


Fetch My Stuff -palvelu on inspiroiva esimerkki teknologian ja palvelun yhdistämisestä. Kassaennustaja odottaa innokkaasti Fetch My Stuff -palvelun avaamista, joka tekee arkipäiväisestä materiaalin ja elektroniikan kierrätyksestä kotitaloudelle todella helppoa. Valtavasti onnea Teemulle ja koko tiimille uuteen kasvuloikkaan. Voit tietää kuinka asiakas ostaa ja maksaa, mihin rahaa menee ja miltä tuleva kassavirta näyttää. Aloita 8 minuutissa, näe tulokset heti.